|   | 
  • Hayvanat Bahçesine 2 milyon ziyaretçi


    Hayvanat Bahçesine 2 milyon ziyaretçi
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde bulunan Hayvanat Bahçesi açıldığı günden bu yan 2 milyonu aşkın ziyaretçi ağırladı.

     
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde bulunan Hayvanat Bahçesi açıldığı günden bu yan 2 milyonu aşkın ziyaretçi ağırladı. Kayseri'nin gözde mekanları arasında yer alan Hayvanat Bahçesi, Nisan ayı başından bu yana ise 40 bin ziyaretçi kabul etti. 

    Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ziyaretçi akınına uğruyor. Nisan ayından bu yana 40 bin ziyaretçi kabul eden tesis, yaz bitimine kadar 500 bin ziyaretçiyi hedefliyor. Hayvanat Bahçesi'nde yaz hazırlıklarının tamamlandığını söyleyen Hayvanat Bahçesi Direktörü Erdal Gülek, "Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ziyaretçi sayımızı gün geçtikçe artıyor. Bu durum da bizleri sevindiriyor. Özellikle de öğrenci guruplarının gelmesi, çevre illerden gelen öğrenciler bizleri oldukça memnun ediyor. Anadolu Harikalar Diyarı açıldığı günden itibaren yaklaşık ziyaretçi sayısı olarak 2 milyonu aşkın bir ziyaretçi kabul etti.

    Son bir ayda ise 40 bin ziyaretçi sayısına ulaştık. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte de bir takım bakım onarım çalışmalarımız oldu. Yaz hazırlıklarımızı tamamladık sayılır" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.