|   | 
  • Hayvanat Bahçesine 'Güneş' Doğdu


    Hayvanat Bahçesine 'Güneş' Doğdu
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'nin en yeni misafiri bir hafta önce doğan lama yavrusu oldu. Annesinin, 11 aylık hamilelik döneminden sonra dünyaya getirdiği lama yavrusuna 'Güneş' ismi verildi.

     Oldukça sağlıklı olarak dünyaya gelen ve hemen çevresine adapte olan lama yavrusu Güneş, meraklı bakışları ve ilginç hareketleri ile hayvanat bahçesinin ilgi odağı oldu.

     

          Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'nde 166 türden 2000'e yakın hayvan bulunuyor. İyi ortamlarda barındırılan hayvanların başta doğum olmak üzere her türlü tıbbi ihtiyaçları da son derece modern imkanlarla karşılanıyor. Lama yavrusu 'Güneş' de bu imkanlar doğrultusunda sağlıklı olarak dünyaya geldi ve Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'nin bir parçası oldu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.