|   | 
  • Hedef 10 Numara


    Hedef 10 Numara
    Kayseri Erciyesspor, transfer rotasını takımın orta sahada beyin görevi görecek ve liderliği üstlenecek bir orta saha almaya çevirmiş durumda.

    Kayseri Erciyesspor, yeni sezon öncesinde bir türlü istediği teknik adamı bulamazken, transfer çalışmaları ise aralıksız sürüyor. Transfer dönemine oldukça hızlı giren Mavi-Siyahlı takımda yeni hedef ise orta sahaya 10 numara özellikleri taşıyan bir oyuncu almak. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Bakaye Traore'nin kulübü Milan'ın yüksek bonservis istemesi, İbricic'in ise bu özellikleri taşımamasından dolayı geçtiğimiz sezon önemli sorunlar yaşayan temsilcimiz, bu sezon aynı eksikleri yaşamak istemiyor. Takım içinde liderlik özelliği taşıyacak, ataklara yön verecek ve gol yollarında etkili olabilecek bir isim almak için arayışlarına başlayan temsilcimizin bu oyuncuyu yurt dışından bulacağı ifade ediliyor. Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren'in bu konuda bazı alternatifler belirlediği ve görüşmelere başladığı da gelen bilgiler arasında. Teknik adamın netleşmemesi nedeniyle transferde acele etmeyen Kayseri Erciyesspor?un kısa sürede istediği oyuncuya kavuşacağı da kulübe yakın kaynakların anlattıkları arasında.  

    (Büyük Kayseri Gazetesi)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.