|   | 
  • Henüz Hiçbir Şey Başarmış Değiliz


    Henüz Hiçbir Şey Başarmış Değiliz
    Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının kazanan teknik heyet ve futbolcuları kutlayarak, "Henüz hiçbir şey başarmış değiliz. Her karşılaşma bizim için hayati önem taşıyor" dedi.

    Ortaköylüoğlu, "Medical Park Antalyaspor karşılaşması bizim için zor ve önemli bir karşılaşmaydı ve galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Alınan galibiyetten ötürü teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyorum" diye konuştu. Bir galibiyet serisi yakalandığını ve futbolcuların onur mücadelesi verdiğini söyleyen Ortaköylüoğlu, "Henüz hiçbir şey başarmış değiliz. Sadece rakiplerimiz ile aramızdaki puan farkını kapattık. Her karşılaşma bizim için hayati önem taşıyor. Galibiyet sevincini yaşayarak aynı ciddiyetle diğer karşılaşmalar için çalışacağız. Taraftarımızın da bize vereceği destek ile birlikte karşılaşmaları kazanmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.