|   | 
  • Her emekliye bir ev müjdesi !


    Her emekliye bir ev müjdesi !
    Evi olmayan emekliler için yapılan "TOKİ emeklilere özel proje üretsin" çağrısı büyük yankı uyandırmıştı. Bunun üzerine Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) de emekliler için bir konut projesi hazırlamıştı.

    Her emekliye bir ev projesinin hayata geçirilmesi milyonlarca emekliyi ev sahibi yapacak. Emekliler, maaşıyla kira yerine evinin taksitini ödeyerek yaşlılığını rahat geçirebilecek.

    Bu hazırlanan proje TOKİ'ye iletildi. TÜED'in Sosyal Projeler Çalışma Grubu'nca hazırlanan kentsel yaşam projesi bünyesinde; kütüphane, ATM'ler, ev temizlik birimleri, parklar, yaşlılar için tasarlanmış spor birimleri, cami, çay ve sohbet bahçeleri gibi geniş çaplı bir proje tasarlandı. TOKİ bu projeyi detaylı bir şekilde inceledikten sonra kararını verecek.

    Kirada Yaşayan Emekliler, Beklentilerini Şöyle Sıralıyor:

    *Evin fiyatı makul olsun. Toplu para olmadığı için, peşinat düşük tutulsun.

    *Taksitleri kira öder gibi ödeyelim. Taksit ödemeleri eve yerleştikten sonra başlasın.

    *Şehir merkezine çok uzak olmasın ya da ulaşımı kolay olsun.

    *Evler hastaneye yakın olsun.

    *Torunlarımız için parklar bulunsun.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.