|   | 
  • Hestourex 2019 Dünya Sağlık Fuarı'nda Dünyam Hastanesi Standına İlgi


    Hestourex 2019 Dünya Sağlık Fuarı'nda Dünyam Hastanesi Standına İlgi

    Anfaş Antalyaa EXPO Center’de düzenlenen Hestourex 2019 Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongresi ve Fuarı’nda, Dünyam Hastanesi standına büyük ilgi gösterildi. 
    Rusya, Azerbaycan, Kazakistan, Litvanya, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Sırbistan, Gürcistan, Bangladeş, İzlanda gibi ülkelerin firmalarının da katıldığı fuarda Dünyam Hastanesi de stant kurdu. Sağlık turizmi açısından büyük önem taşıyan fuarda bulunmaktan ve gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden Dünyam Hastanesi Müdür Yardımcısı Feyza Yöndem, "Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nın destekleri ile fuara katıldık. Fuara ilgi gösteren ülkelerden gelen firmalar ve ziyaretçilere 3 dilde hazırladığımız broşürlerimizi dağıttık. Fuarda TÜRSAB yetkilileri ile de görüşme imkanımız oldu" diye konuştu, 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.