|   | 
  • Hiçyılmaz'dan polis teşkilatıyla ilgili yazlı açıklama


    Hiçyılmaz'dan polis teşkilatıyla ilgili yazlı açıklama
    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

     
    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. 

    Halkın güvenliğinin ve huzurunun teminatı olan polis teşkilatının kuruluşunun 170. yıldönümünü kutladığını belirten Hiçyılmaz, "Polis teşkilatımız; ülkemiz içindeki huzur ve güvenin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı için de vazgeçilmez bir unsurdur" dedi. Türk Polisinin, milletin huzurunu ve güvenliğini sağlamak uğruna yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canını tehlikeye attığına vurgu yapan Hiçyılmaz, ?Anayasa ve yasalardan aldığı güçle görevini yapan Polis teşkilatımız, temel hak ve özgürlüklerin korunmasına hizmet eden güvenlik duygusunun tesis edilmesinde de çok ciddi bir vazifenin uygulayıcısıdır? diye konuştu.

    Hiçyılmaz açıklamasını şöyle sürdürdü; "Polislik; ülkenin her noktasında güvenliği ve huzuru sağlamak için ayrı bir sorumluluk gerektiren kutsal bir meslektir. Bu anlamlı günde, halkın güven içerisinde yaşaması için gece gündüz demeden yurdumuzun her köşesinde görev yapan emniyet teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bu vesile ile vatan ve görev uğrunda hayatlarını feda eden emniyet şehitlerimizi de bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.