|   | 
  • Hiçyılmaz'dan siyasi parti açıklaması


    Hiçyılmaz'dan siyasi parti açıklaması
    Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) Ağustos ayı meclis toplantısında konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, kendisinin siyasi parti tuttuğu iddialarına karşılık vererek, "Üyelerimizin sorunlarını çözmek için siyasi kurumları devreye alıyoruz" dedi.

     
    KTO Ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantı, Ağustos ayı faaliyet raporunun okunması ile başladı. Gündemde yer alan maddelerin okunarak oy birliği ile kabul edildi.

    Toplantı sonunda konuşan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 7 Haziran'da yapılan seçimlerin ardından bir koalisyon hükümetinin kurulması gerektiğini dile getirdiklerini söyledi. Hiçyılmaz, "İş dünyası olarak 7 Haziran seçimi sonrasında beklentimiz güçlü bir koalisyon kurulması yönündeydi. Ancak bu gerçekleşmedi. İstikrar ve gelişme sürecinde aksama yaşandı. Sebepleri konusunda çok şey söylenebilir ve tartışılabilir ama iş dünyasını temsil eden bizler için önemli olan ülkede güven ve istikrar ortamının sürmesidir" dedi.

    Hiçyılmaz, "Biraz önce meclis üyemiz açıkladı. Benim siyaset ile alakalı demeçler verdiğim konusu dile getirdi. Siyasetin girmediği bir kurum söz konusu olamaz. Zaten Kayseri Ticaret Odası gibi odalar üyelerinin sorunlarını çözme noktasında ellerinden gelen tüm gayreti gösterirler. Ancak bu sorunların çözümü noktasında siyasi kurumları devriye alırlar. Bu sıkıntıların burada konuşularak görüşülmesi ve siyaset kurumuna iletilmesi elbette Kayseri Ticaret Odası?nın görevidir. Ancak sıkıntı varsa, siyaset kurumu devriye girecek ve bu sıkıntıları çözecektir. İşte o zaman siyasi partiler gerçek görevini yapmış olurlar diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.