|   | 
  • Hikmet Karaman: “0-0’ı devam ettirmek zorundaydık”


    Hikmet Karaman: “0-0’ı devam ettirmek zorundaydık”
    İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, MKE Ankagücü yenilgisinin ardından, “Oyuncu eksikliklerimiz olmasına rağmen 0-0’ı devam ettirmek zorundaydık” dedi.

    Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında İM Kayserispor, sahasında MKE Ankaragücü'ne 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “4 stoper ile oynamış olduk. Oyun 0-0 gidiyor gibi gözüküyordu. Deniz ile Artem’in kaptığı bir top var. Deniz kaleye vursa golü biz bulacağız. O topun dönüşünde topu orada vurdurduk. Şamil’in oyundan çıkması ve sınırlı dar bir kadro sıkıntı oluşturdu. Hücum katkısını artırıp bir şeyler üretmeye çalıştık. 1-0 olduktan sonra bütün düşünceler değişti. İkinci golü komik bir şekilde yedik. Bazen takımlar 3 puanı alırsak lig bitti diye düşünüyorlar. Önümüzde daha bir sürü puanlar var. Bunun deplasman telafisini yapmalıyız. Oyuncu eksikliklerimiz olmasına rağmen 0-0’ı devam ettirmek zorundaydık.” 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.