|   | 
  • Hızlı İletişimin Adresi 'Sosyal Medya'


    Hızlı İletişimin Adresi 'Sosyal Medya'
    Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün Twitter’da yaptığı paylaşımlar 2015 yılında 13 milyon 137 bin kez görüntülenirken, bu sayı Kayseri Valiliği’nin resmi hesabı için 7.5 milyon olarak gerçekleşti.

     

    Sosyal medyanın etkin kullanımı, devlet ile vatandaş arasındaki iletişimi daha hızlı ve etkili hale getiriyor. Toplumun her kesimi tarafından takip edilen sosyal medya, bilgiye anında ulaşılabilmesini sağlayan etkili bir iletişim aracına dönüşüyor.

     

    Kayseri Valisi Orhan Düzgün ile yönetimindeki Kayseri Valiliği’ne ait sosyal medya hesapları 2015 yılında etkili ve hızlı iletişimin önemli örnekleri arasında yer alıyor. Vali Orhan Düzgün’ün şahsi twitter hesabı “@DuzgunOrhan” üzerinden yaptığı 627 tweet paylaşımı 2015 yılında 13 milyon 137 bin görüntülenme sayısına ulaştı.

     

    Sosyal medyayı aktif şekilde kullanması ile dikkat çeken, Valiliğin faaliyetlerini ve gündeme ilişkin görüşlerini de şahsi twitter hesabından paylaşan Vali Düzgün’ün 78 binin üzerinde takipçisi bulunuyor. Vali Düzgün’ün son günlerde en çok ilgi gören paylaşımları arasında “Devletimizin himayesindeki çocuklarla ‘Ertuğrul 1890’ filmini izledik” şeklindeki mesajı 171 bin 692 kez, Sarıkamış şehitlerine yönelik Erciyes’te yapılan anma ve program etkinliklerine ilişkin tweeti 144 bin 538 kez, yılbaşı ve hafta sonu tatilinin birleşmesiyle okulların 3 gün tatil olmasına ilişkin "Sevgili çocuklar tatili hak ettiniz, size 3 gün tatil :) 2016'nın sizlere güzellik ve başarı getirmesi dileklerimle" şeklindeki esprili mesajı da 131 bin kez görüntülendi.

     


    KAYSERİ VALİLİĞİ SOSYAL MEDYA İLE DE VATANDAŞLARLA İLETİŞİMDE
    Kayseri Valiliği’nin resmi twitter hesabı ile Valilik ve kamu kurumlarına ilişkin çalışmalar ve duyurular vatandaşlarla paylaşılıyor. Vali Düzgün’ün programları ile kamu kurumlarının çalışmalarına ilişkin paylaşımların yapıldığı Kayseri Valiliği’nin resmi twitter hesabından 2015 yılında 521 tweet atılırken, bu tweetler7.5 milyon kişi tarafından görüntülendi.


    Anlık gelişen ya da gelişeceği öngörülen olayların da hızlı bir şekilde vatandaşlarla paylaşıldığı erişimi kolay, kullanımı basit ve maliyeti neredeyse bedavaya yakın olan sosyal medyanın her geçen gün önemini daha da artırması bekleniyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.