|   | 
  • HOBİ BAHÇELERİNDE HIRSIZLIK ŞOKU!!!


    HOBİ BAHÇELERİNDE HIRSIZLIK ŞOKU!!!
    Vatandaşların aileleriyle birlikte şehrin gürültüsünden uzaklaşmak amacıyla gittiği hobi bahçelerinde hırsızlık şoku yaşanıyor.

     Büyükşehir Belediyesinden sureli kiralanan Hobi Bahçelerinde özellikle son 2 ayda yaşanan hırsızlık olayları kiracıları çileden çıkardı.

    Havaların soğuk olması nedeniyle çok fazla kullanılmayan Hobi bahçelerine uğrayan kiracılar, masa, sandalye, bahçe aletleri gibi eşyaların yerinde olmadığını görünce şaşkına dönüyor.

    Eşyalarının çalındığını gören vatandaşlar ilk olarak hobi bahçesinin güvenliğinden sorumlu kişilerle irtibata geçiyor.

    Kiracılar, "Güvenlik görevlisi olmasına rağmen yaşanan hırsızlığa bir anlam veremiyoruz. Çalınan eşyaların çok büyük maddi değeri olmasa da sonuçta bizim ihtiyaçlarımızı karşıladığımız eyşalar. Buraya bir bedel ödüyoruz. Ödediğimiz bedelin de karşılığını istemek en doğal hakkımız. Hobi bahçesini kışın havaların soğuk olması nedeniyle çok fazla kullanmıyoruz. Genellikle yazın hafta sonları ailemizle vakit geçirmek için kullanıyoruz. Geldiğimizde işimizi kolaylaştıracak malzemeleri de burada bırakıyoruz. Yazın tekrar buraya taşımakla uğraşmamak için burada bırakıyoruz. Güvenlik olduğu için bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşanmamıştı ama son birkaç aydır meydana gelen hırsızlıklar bizi üzüyor. Yetkililerin daha büyük kayıplar yaşanmadan hırsızlık olaylarına karşı önlem alması gerektiğini düşünüyoruz? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.