|   | 
  • Hulusi Akar'dan şehit evine taziye ziyareti


    Hulusi Akar'dan şehit evine taziye ziyareti
    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit edilen Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

     
    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, eşleriyle birlikte Hakkari Yüksekova?da hain saldırıda şehit edilen Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan'ın Eryaman Şehit Osman Avcı Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret etti.

    Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, evin önüne kurulan taziye çadırına geçti. Bir süre çadırda oturan Akar, okunan Kur-an?ı Kerim?i dinledi ve dua etti. Akar ve kuvvet komutanları, babası Mustafa Ertan, yakınlarına ve vatandaşlara başsağlığı dileyip, taziyelerini iletti.

    Komutan eşleri ise şehidin 4 aylık hamile öğretmen eşi Hacer Ertan'ı evinde ziyaret edip, başsağlığı diledi. Daha sonra buradan ayrılan komutanları, şehidin babası Mustafa Ertan ve yakınları uğurladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.