|   | 
  • İbrahim Eren’den ‘çift maaş’ söylemi


    İbrahim Eren’den ‘çift maaş’ söylemi
    TRT Genel Müdürü İbrahim Eren “çift maaş” aldığını söyledi. Eren, “TRT’den 15 bin civarı, TÜRKSAT Yönetim Kurulu üyeliğinden de 14 bin 500 civarı” maaşı olduğunu belirtti.

    TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Hürriyet'e maaşı konusunda şu değerlendirmeyi yaptı:
     
    “Maaş meselesine açıklık getireyim. TRT’den 15 bin civarı maaş alıyorum, TÜRKSAT Yönetim Kurulu üyeliğinden de 14 bin 500 civarı bir maaşım var. Bunun dışında, TRT’de çift maaş alan - ben anlamadım onu - başka kimse yok.” Bunun üzerine CHP’li Deniz Yavuzyılmaz, “15 bin tam olarak nedir” diye sordu. Eren, “15 bin TL civarı” dedi. Yavuzyılmaz, “Tam mı?” diye devam etti. Eren, “Yani tam değil, ay ay değişiyor ya, başlıyor, iniyor aşağıya” yanıtını verdi.
     
    İbrahim Eren Kimdir?
     
    İbrahim Eren Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Londra’da bulunan University of Westminster’dan medya yöneticiliği alanında yüksek lisans derecesine sahip olan Eren, medya prodüksiyon sektöründe ulusal ve uluslararası belgeseller, animasyonlar, tanıtım filmleri ve reklamlar olmak üzere birçok programın yapımcılığını üstlenmiştir.
     
    Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) kurumunda 2013 yılında Genel Müdür Yardımcısı olarak başlayan Eren, görevine 2017 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak devam etmektedir. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.