|   | 
  • İç Sahada Galibiyet Hasreti Sürüyor


    İç Sahada Galibiyet Hasreti Sürüyor

    Kayserispor’un iç saha galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Kendi evinde en son 17 Şubat’ta Göztepe’yi 2-1 yenen sarı-kırmızılılar o maçtan sonra oynadıkları 4 iç saha maçında galibiyete ulaşamadı.

    Spor Toto Süper Lig’in 30. hafta maçında Alanyaspor ile Kadir Has Stadı’nda 1-1 berabere kalan Kayserispor, iç sahada galibiyet hasretini yine dindiremedi. Sarı-kırmızılılar en son ligin 22. haftasında 17 Şubat’ta oynadıkları Göztepe maçını 2-1 kazandıktan sonra kendi evinde oynadığı Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Ankaragücü ve Aytemiz Alanyaspor maçlarından galibiyet çıkartamadı.

    Bu süreçte Beşiktaş ile 2-2, Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor ile de 1-1 berabere kalan Kayserispor, Ankaragücü’ne de 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

    Ligde kalan son 4 maçın ikisini kendi evinde oynayacak olan sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa ve BB Erzurumspor maçlarında galibiyet hasretini dindirmek isteyecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.