|   | 
  • İl Jandarma Komutanlığı?nda Evlilik Öncesi Eğitimi Verildi


    İl Jandarma Komutanlığı?nda Evlilik Öncesi Eğitimi Verildi
    Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından evliliğin güçlü ve sağlıklı temeller üzerine kurulmasına katkıda bulunmayı hedefleyen Evlilik Öncesi Eğitim Programı kapsamında İl Jandarma Komutanlığında yaklaşık 300 askere eğitim verildi.

     Evlilik Öncesi Eğitim Programı?nda, evlilik öncesi süreçte çiftlerin birbirlerini iyi tanıması, evlilikle ilgili gerçekçi beklentiler oluşturabilmeleri amacıyla etkili iletişim kurma yolları ve olası sorunlarla nasıl baş edecekleri anlatıldı.
    Evlilik uyumunda, eşlerin evlilik öncesi hazırlığının ve evlilik problemleri henüz ortaya çıkmadan eğitim almalarının öneminin anlatıldığı programda, evlilik öncesi eğitim konusunda toplumun dikkatinin çekilmesi amacı başta olmak üzere birtakım düzenlemeler yapılması planlandığı duyuruldu.
    Programda, evlilikte iletişim ve yaşam becerileri konularını Sosyolog Selçuk Erten bilgi verirken, aile hukuku ile evlilik ve sağlık konularında Sosyal Çalışmacı Ayfer Dağlı katılımcılara bilgi verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.