|   | 
  • İmamoğlu: Doğruya ‘doğru', yanlışa ‘yanlış' deme seçimi


    İmamoğlu: Doğruya ‘doğru', yanlışa ‘yanlış' deme seçimi
    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda konuştu.

    — Baktılar ki, seçimi kaybedeceğiz; yine başladılar sağa-sola saldırmaya, insanları tehdit etmeye. Ama neyse, o kötü dili kullanan kişiyi evine yollayacağız. Bir gün kaldı.
     
     
    — İmamoğlu, vatandaşlardan gelen “Ceketi çıkart” talebine kayıtsız kalmadı. “Konfeksiyoncular kızacak, ceket satışları düşecek” diyen İmamoğlu, “O zaman ben de sizden söz almak istiyorum. Yarının kombini belli oldu. Bütün hanımefendiler de dahil bunu yapabilirler. Kolları kıvrılmış bir gömlekle sandıkların başında, okulların önünde, canım Türk bayraklarıyla, caddelerde, sokaklarda memleketi demokrasi şölenine dönüştürmeye hazır mıyız? Ama böyle, anlaştık mı? Tamam. Güzel, kombin belli oldu”
     
     
    — Ben her şeyin doğrusunu bilirim' diyen akıl, ‘ben dönemi' bitecek, ‘biz dönemi' başlayacak. Birlikte konuşup, birlikte karar alacağız. Çok güçlü bir ittifakımız var. Öncelikle, içinde altı siyasi parti ve kadroları var. Ama daha önemlisi; içinde milletin evlatları var.
     
     
    — Sizler varsınız. Sizlerle birlikte bu süreci başaracağız. Memleketin altını üstüne getirdiler. Memleketin ekonomisini batırdılar.
     
     
    — Bu ayağa kalkış, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kılıçdaroğlu liderliğinde ve yanındaki cumhurbaşkanı yardımcılarıyla birlikte ve tabii ki milletimizle birlikte olacak.
     
     
    — Bu seçim, sevgili gençler, sizin önünüzdeki 25 yılın, 30 yılın düzeninin, rejiminin, sisteminin seçimi. Onun için hayatınızın en önemli kararlarından birisini vereceksiniz. Sakın ha, bir oyu bile eksiltmeden sandığa gidin. ‘
     
     
    — Doğruya ‘doğru', yanlışa ‘yanlış' deme seçimi. Bu seçim, birkaç hafta kala, onu bunu ‘terörist' ilan edip, kendi koltuğunu korumaya çalışanlara ‘güle güle' deme seçimi. 
     
     
    — Bakın yakında bu meydana, Esenyurt’a metro gelecek. 
     
     
    — Bütün kurumları kucaklayacağız. Siyasi parti vesaire bakmaksızın, her makama hakkını ve değerini vereceğiz.
     
     
    — Size söz, bu memleketi ayağa kaldıracağız.
     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.