|   | 
  • İncesu Belediyesinde Durmak Yok


    İncesu Belediyesinde Durmak Yok
    İncesu Belediye Baüşkanı Zekeriya Karayol, Dokuzpınar Mahallesinde yapımı devam eden çok amaçlı salon inşaatı ile 1972 yılında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından yapılarak belediyeye devredilen konutların yerine yapılan sosyal konutları inceledi.


    İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, incelemerinin ardından yaptığı açıklamada, ''Belediyemizce ihale edilen Dokuzpınar Mahallesi Kuran kursu ve Çok Amaçlı Salon inşaatı bitirilmiş ve çevre düzenlemesi ise en kısa zamanda belediyemiz ekiplerince yapılarak Dokuzpınar halkının hizmetine sunulacaktır. Ayrıca 1972 yılında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından yapılarak belediyemize devredilen sosyal konutların günün şartlarına uygun olmadığından dolayı belediyemizce ihale edilerek günümüz şartlarına göre uygun konutlar yapılmış, şu anda mevsim şartları müsaade ettiği süre içerisinde ise çevre düzenlemesi çalışmaları devam etmekte olup en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun'' dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.