|   | 
  • İncesu'da Karla Mücadele Aralıksız Sürüyor


    İncesu'da Karla Mücadele Aralıksız Sürüyor
    Bütün yurdu etkisi altına alan kar yağışı, İncesu ilçesinde de hayatı olumsuz etkiliyor. İncesu Belediyesi, hafta başında karla mücadele ekiplerinin eksiklerini gidererek, hazırlıklarını tamamladı. Sınırları büyüyen İncesu Belediyesi...

    Bütün yurdu etkisi altına alan kar yağışı, İncesu ilçesinde de hayatı olumsuz etkiliyor. İncesu Belediyesi, hafta başında karla mücadele ekiplerinin eksiklerini gidererek, hazırlıklarını tamamladı. Sınırları büyüyen İncesu Belediyesi özellikle rakımı yüksek olan Kızılören mahallesinde ve ana yollardaki önemli kavşaklara tuz torbaları yerleştirdi. Hazırlanan ekipler, karın yolları kapatması halinde 24 saat esasına göre gece gündüz çalışarak hizmet vermeye çalışacak.

    İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''2013 yılı yatırım programımızı tamamladık. Aralık ayı içerisinde karla mücadele ekiplerimizin hazırlıkları bitti ve ekiplerin gerekli görevlendirmeleri yapıldı. Rampa ve rakım olarak yüksek olan mahallelere tuz torbaları yerleştirilerek yolların 24 saat açık kalması sağlanacak. Halkımıza kazasız belasız bir kış geçirmelerini temenni ederim'' dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.