|   | 
  • İnönü Parkı Yürüyüş Parkuru Yenileniyor


    İnönü Parkı Yürüyüş Parkuru Yenileniyor

    Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’nin en eski ve en gözde parklarından birisi olan İnönü Parkı’ndaki yürüyüş parkurunu yeniliyor.

    Kayseri’deki ilk yürüyüş parkurlarından birisi olan ve uzun süre bölge sakinlerine hizmet eden yürüyüş parkuru miadını doldurunca yeniden yapılmaya başlandı.

    Hem sporcular hem de bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından kullanılan yürüyüş parkurunun yenilenmesi bölge sakinlerini de memnun etti. Komşularıyla her sabah burada yürüdüklerini ifade eden bir grup vatandaş, “Buradaki yürüyüş parkuru çok önceden yapılmıştı ve bu yüzden de bir hayli eskimişti. Büyükşehir Belediyemiz sağolsun yeniden yapıyor. İnşallah en kısa zamanda biter de yeniden kullanmaya başlarız” diye konuştu.

    Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden yapılan yürüyüş parkurunun önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanıyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.