|   | 
  • İPZ Anadolu’nun Dördüncü Durağı Kayseri Olacak


    İPZ Anadolu’nun Dördüncü Durağı Kayseri  Olacak

    13 yıldır devam eden ve Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi Anadolu’da 2019’un dördüncü durağı Kayseri olacak. Marketing Türkiye ve Marketing & Management Institute tarafından düzenlenen İPZ Anadolu’nun bu yılki konusu “Akıllı İşler” olarak belirlendi. 11 Nisan’da Kayseri Radisson Blu’da gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında değişen dünyanın gerekleri ve iş dünyasına yansımaları tartışılacak. 
     
    Marketing Türkiye ve Marke­ting & Management Institute tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en kapsam­lı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu’nun Kayseri buluşması 11 Nisan’da Radisson Blu’da gerçekleşecek. 13 yıldır aralıksız olarak devam eden ve Türkiye’nin birçok ilini ziyaret eden İPZ Anadolu’nun bu yılki ana teması değişen ihtiyaçlar dikkate alınarak “Akıllı İşler” olarak belirlendi. Zirve kapsamında İzmir, Konya, Ankara’nın ardından Kayseri ilham veren sunumlara ev sahipliği yapacak.
     
     
     
    İPZ Anadolu konferansları 13 yıldan bu yana iş dünyasının değişimi barındıran alanlarına odaklanarak bilgi aktarımı yapıyor. İş dünyasında ola gidene dikkati çekerek KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu bilgiye kısa yoldan ulaşmalarına olanak sağlayan İPZ Anadolu, her yıl konferans konularını bir ön ziyaretle zirvenin gerçekleştirileceği ilin kanaat önderleriyle yapılan toplantılarda belirliyor. İPZ Anadolu bir buluşma platformu olarak konumlanırken, Anadolu iş dünyasının geleceğe hazırlanması konusunda önemli bir misyon da üstleniyor.
     
     
     
    Kayseri ilham veren sunumlara sahne olacak
     
    İPZ Anadolu’nun Kayseri ayağında ilham veren konuşmacılar ve ufuk açan sunumlar katılımcılarla buluşacak. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Memduh Büyükkılıç yanı sıra ilçe belediye başkanları, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Borsası yetkilileri, Kayseri iş dünyası temsilcileri ve profesyonellerinin ağırlanacağı İPZANADOLU Kayseri’de tamamlanıyor. Panel açılış konuşmasını Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Marketing Management Institute (MMI) Türkiye Başkanı Günseli Özen’in yapacağı ve yöneteceği zirvede ilk konuşmacı “Algoritmalar Çağında İş Kültürleri” başlıklı sunumuyla FutureBright Group Kurucusu ve Yönetici Ortağı Akan Abdula olacak. Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Cenk Temiz “TROY’un Hikayesi: İç Kaynakların Etkin Kullanımı ve Dijitalleşme” konusunu katılımcılara aktaracak. Etkinlikte Multinet Up Satış Genel Müdür Yardımcısı Didem Kuş ise “Akıllı Şirketler Sadece Akıllı İnsanlardan mı Oluşur?” sorusuna Kayserililerle yanıt arayacak. Yapı Kredi KOBİ ve OBİ Bankacılığı Müşteri Yönetimi ve İş Geliştirme Direktörü Burak Bıçaklar “KOBİ’lerin Rekabet Gücünün Artırılması” konulu sunumuyla İPZ Kayseri sahnesinde katılımcılara seslenirken, Digital Partners CEO’su Tunç Günbey ise “e-İhracata Doğru “Akıllı” ve Emin Adımlar” ve Boydak Holding Yatırımlar İştirakler ve İş Geliştirme Koordinatörü Murat Aksu “Doğduğu Kente Değer Katan Marka Olmak” adlı sunumlarıyla etkinlikte yer alacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.