|   | 
  • İşçi servisi şarampole yuvarlandı: 4 yaralı


    İşçi servisi şarampole yuvarlandı: 4 yaralı
     Kayseri-Sivas karayolunda lastiği patlayan işçi servisinin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

    Kaza sabah saat 10.00 sıralarında Kayseri-Sivas karayolunun 54'üncü kilometresinde meydana geldi. Kayseri'den Tokat'a işçi taşıyan Fatih Coşkun (36) yönetimindeki 38 ACD 677 plakalı minibüs, sağ arka lastiğinin patlaması sonucu sürücünün kontrolünden çıkarak, şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Coşkun ile yolcular Hasan Bekgöz (45), Ali Gazel (25) ve Suriye uyruklu Muhammed El Celal (18) yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Sarıoğlan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.