|   | 
  • İsrail'e En Farklı Tepkiyi Kayserili Çaycı Gösterdi!


    İsrail'e En Farklı Tepkiyi Kayserili Çaycı Gösterdi!
    Kayseri'de çay ocağı işleten Şaban Salar, İsrail askerlerinin Filistinlilere yaptığı saldırıyı içine sindiremediğini belirterek, çay ocağı girişine vatandaşların üstünü çiğnemesi için İsrail Başbakanı Netanyahu'nun fotoğrafını serdiğini söyledi.

     
    Kayseri'de çay ocağı işleten Şaban Salar, İsrail askerlerinin Filistinlilere yaptığı saldırıya tepki göstermek için ilginç bir eylem gerçekleştirdi. Salar tepkisini, çay ocağı girişine İsrail'in Başbakanı Netanyahu'nun fotoğrafını sererek gösterdi. 

     Salar, "12 seneden beri esnafım. Geçenlerde televizyon  seyrederken İsrail?in yaptıklarını gördüm. Bu çok zoruma gitti,  çok üzüldüm. Buna misilleme olarak da bu fotoğrafı buraya  geçen üzerine bassın diye koydum. Bunu yapmamın amacı da,  dünya Filistin?deki olaylara sesini çıkartmıyor. Bu benim çok  zoruma gitti. Bana imkan verilse oraya giderim" diye konuştu.

     Salar ayrıca, "İsrail neden bu şımarıklığı yapıyor? Zannetmesin  ki bu kendisine kalıcı değil. Bu fotoğrafı kapının girişine koydum  gelen geçen üzerine basıyor bende böylece biraz rahatlıyorum.  Gelen insanlarında tepkisi olumlu, bana teşekkür ediyorlar,  iyi yaptığımı söylüyorlar" dedi.




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.