|   | 
  • İşte Acı Gerçeğin Fotoğrafı!


    İşte Acı Gerçeğin Fotoğrafı!
    İstihdam sağlayan işletmeler kapanırken kahvehane ve oyun salonlarının tıka basa dolu olması, ekonomik krizin giderek derinleştiğini gösteriyor.

    Hafta içi, gündüz saatlerinde çekilen bu fotoğrafta düne kadar onlarca kişi çalıştıran ancak ağır ekonomik şartlara daha fazla dayanamayarak kapanan bir işletme ile hemen yanında tıka basa dolu bir oyun salonu görünüyor.

    Gündüz çalışma saatleri olmasına karşılık oyun salonunun tamamen dolu olması, insanların yapacak bir şeyleri olmadığını ve kahvehane de vakit geçirmeye çalıştığını gösteriyor. Buna karşın yanındaki işletme kapanmış ve dükkana ‘kiralık’ levhası asılmış. Şehrin birçok yerinde benzer durumla karşılaşmak mümkün. Açılıp kapanan dükkan sayısı gün geçtikçe artıyor ve iş bulamayanlar vakit geçirmek için kahvehanelere ve oyun salonlarına yöneliyor.

    Ülkemizdeki acı gerçek maalesef bu!



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.