|   | 
  • İşte IŞİD'in canlı bombaları!


    İşte IŞİD'in canlı bombaları!
    Eminiyet, IŞİD bağlantılı 16 canlı bombanın isimlerini ve resimlerini açıkladı.

     
    Emniyetin Adıyaman'daki IŞİD yapılanmasını incelemesinin ardından olası intihar eylemlerine yönelik canlı bomba olabilecek 16 isim açıklandı. Bu 16 kişilik listeler tüm kentlere gönderildi. İl Emniyet Müdürlükleri uyarıldı.

    Adıyaman Emniyeti, 31 Temmuz'da gönderdiği eylemci listesinin yer aldığı yazısında, "Yürütülen farklı soruşturmalar kapsamında Suriye'de bulunduğu yönünde teyide muhtaç istihbari bilgiler bulunan ve törör nitelikli kayıp şahıs olarak arama kayıtlarına aldırılan şahısların bilgilerinin gönderildiği, bilgileri gönderilen şahısların 20 Temmuz 2015'te Suruç'ta Amara Kültür Merkezi önünde SGDF organizesinde yapılan basın açıklması esnasında meydan gelen patlama olayına benzer eylem/provokasyon içerisinde yer alabilecekleri" değerlendirmesini yaptı.

    Bu değerlendirmenin anlamı; IŞİD üyesi canlı bomba eylemcisi olabilecek 16 kişinin, her an Suruç olayına benzer bir eylemi gerçekleştirebilme olasılığının bulunduğudur.

    İşte emniyetin açıkladığı IŞİD bağlantılı o isimler:
    Mustafa Dokumacı, Kasım Dere, Hacı Yusuf Kızılbay, Mahmut Gazi Dündar, Mehmet Mustafa Çevik, Ömer Deniz Dündar, Yakup Aktulum, Mehmet İşik, Mehmet Taşar, Muhammet Zana Alkan, Ersal Ocak, Mahmut Gazi Tatar, Recep Yaman, Mehmet İşbar, Salih Küçüktaş ve Suruç eylemcisi Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün ağabeyi Yunus Emre Alagöz




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.