|   | 
  • İşte Kayseri'nin yeni projesi


    İşte Kayseri'nin yeni projesi
    Ulaşıma büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'deki ulaşımın daha konforlu olması için çalışmalarını sürdürüyor.

    Büyükşehir Belediye Mustafa Çelik, şehir merkezindeki trafiği azaltmak için şehir merkezi dışında bir ring hattı oluşturmaya yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti. 

    Bu çerçevede Kocasinan Bulvarı üzerindeki Karayolları, Hastane, İstasyon ve Nato Caddesi Kavşaklarındaki sorunu köprülü kavşaklarla çözdüklerini dile getiren Başkan Çelik, trafik sıkışıklığının yaşandığı diğer kavşaklarda da projelerle trafiği rahatlatacaklarını ifade etti.

    Kayseri'deki ulaşımın daha konforlu olması için yoğun bir çalışma yaptıklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, bu çalışmalardan birisinin de Kartal Kavşağı'na yapılacak katlı kavşak projesi olacağını belirtti. Kartal Kavşağı'nın trafik sorunundan arındırılması için "Kartal Katlı Kavşağı" projesinin en kısa zamanda hayata geçirilmesi için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Çelik,

    "Kartal Katlı Kavşağı'nda 500 metre altgeçit, 85 metre üstgeçit yapılacak. Bu çalışmalar kapsamında zemin etüdü için sondaj çalışmaları devam ediyor" dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.