|   | 
  • İstediği paket eline ulaşmadan şehit haberi geldi


    İstediği paket eline ulaşmadan şehit haberi geldi
    Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'ın babası Hasan Alkan'a, şehadet haberi Osmaniye Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak tarafından verildi. Alkan'ın, ailesinin gönderdiği yiyecekleri alamadan şehit düştüğü açıklandı.


    Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'ın babası Hasan Alkan'a, şehadet haberi Osmaniye Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak tarafından verildi. 
     
    4'ü kız 8 kardeşli ailenin en küçüğü olan, bir yarbay bir de başçavuş abisi bulunan şehidin babası, oğlunu 1 yıl önce gördüğünü belirtti. Acılı baba Hasan Alkan, 
    "En son 3 gün önce ayın 19'unda telefonla görüştüm. Benden bir de paket istedi, yiyecek göndermiştim. Paketi ona ulaşmadan şehit haberi geldi. Benim çocuğum vatan için şehit oldu onun cennette yeri var. Bu işe bulaşanların Allah belasını versin. Ocaklarına ataş düşsün. Ben bu kadar derim. Allah onları da bu durumlara düşürsün." dedi

    1 yıl önce eşini kaybeden baba, Baş Mahallesi Zeytinlik Caddesi'nde 2 odalı kiralık evde yaşıyor. Acılı baba, taziye çadırını geniş olması için kızının evinin önüne kurdurdu. Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, Ayvalık Jandarma Karakolu'na saat 21.30 sıralarında PKK'lı bir grup tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla düzenlen saldırıda ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.