|   | 
  • İstikbal Koleji’nde anneler iyiliğin resmini çizdi


    İstikbal Koleji’nde anneler iyiliğin resmini çizdi
    Kayseri Özel İstikbal İlkokulu ve Ortaokulu, anneler arası resim yarışması düzenledi. 'Küçük Bir Meyve İçin Dalı İncitme Gönül' temalı resim yarışmasına öğrenci anneleri büyük ilgi gösterdi.

     

    Okulun görsel sanatlar zümresinin düzenlediği etkinlik kapsamında öğrenci anneleri, belirlenen konuyla ilgili resimlerini özenerek yapmaya çalıştı. Görsel Sanatlar Öğretmeni Hilal Kapdan, “Yarışmayı anneler için düzenleyerek onları da eğitimin içerine katmak istedik. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz etkinliğe annelerimiz çok büyük ilgi gösterdi. Buraya gelerek etkinliğe katılan herkese teşekkür ederiz.” dedi.

    Okul Müdürü Şuayip Karataş, anneler arası resim yarışmasının velilere yönelik faaliyetlerden birisi olduğunu, aynı zamanda babalar için de voleybol turnuvası düzenlediklerini belirtti. Karataş, “Bu tür etkinliklerle velilerimizle birlikte olarak öğrencimizin başarısını daha da artırmış oluyoruz” diyerek okul-veli diyaloğunun önemine vurgu yaptı.

    Yarışma sonunda Ayfer Çölkuşu birinci, Makbule Özbek ikinci, Servet Kılıç üçüncü olurken Özlem Ural Mansiyon ve Buket Kırker ise Jüri Özel ödülünün sahibi oldu.
    Resim yarışması sonunda dereceye giren resim sahiplerine plaket, etkinliğe katılanlara da katılım belgesi verildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.