|   | 
  • İTFAİYE BUZ SARKITLARINI TEMİZLEDİ


    İTFAİYE BUZ SARKITLARINI TEMİZLEDİ
    Kayseri'de aşırı soğuk nedeniyle oluşan buz sarkıtları itfaiyeyi harekete geçirdi.

    Kayseri'de aşırı soğuk nedeniyle oluşan buz sarkıtları itfaiyeyi harekete geçirdi. İtfaiye ekipleri özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde tehlike oluşturan buz sarkıtlarını kırarak temizledi.

    Kayseri'de hava sıcaklığının 16'yı gösterirken, soğuk hava ile birlikte binalarda oluşan buz sarkıtları da tehlike saçıyor. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, özellikle kent trafiğinin yoğun olduğu Sivas Cadesi'nde binaların çatılarında oluşan buz sarkıtlarına yönelik çalışma başlattı. Ekipler, itfaiye araçlarındaki merdiven yardımıyla binaların çatı ve balkonlarında oluşan buz sarkıtlarını baltayla kırarak temizledi. Yapılan çalışma ile birlikte sarkıtların neden olabileceği olumsuzluklarda önlenmiş oldu. Diğer yandan yetkililer, tehlikeli görülen buz sarkıtlarını 110'nu arayarak bildirmelerini istedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.