|   | 
  • Ivo Vieira: "Ligde kalma hedefimizi gerçekleştireceğiz"


    Ivo Vieira:
    Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Çok çalışacağız ve inanacağız. Ligde kalma hedefimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

    Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Sivasspor deplasmanından 4-1 yenilgiyle ayrılan Pendikspor’da Teknik Direktör Ivo Vieira, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
    Müsabakayı değerlendirerek sözlerine başlayan Vieira, "Buraya galibiyet parolası ile geldik. Maça da iyi başladık ama skoru koruyamadık. 2. yarıda net 5-6 tane net pozisyonumuz vardı. O pozisyonları gole çeviremedik. Rakibin pozisyonları vardı. Bugün gol farkıyla Sivasspor kazandı. 6 maçlık namağlup serisinden sonra 3 maç kaybettik. Çözüm çok çalışmak. Çok çalışacağız ve inanacağız. Ligde kalma hedefimizi gerçekleştireceğiz" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.