|   | 
  • İYİ Parti'den 54 ile Atama


    İYİ Parti'den 54 ile Atama
    İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, başlattıkları yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında 54 il başkanının atamasının yapıldığını açıkladı.

    İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koraya Aydın, Genel Merkez'in çağrısı ile başlayan istifaların tamamlandığını duyurdu.

    Yazılı bir basın açıklaması yapan Koray Aydın, "Yoğun ve titiz çalışmalar kapsamında 54 il başkanımızın ataması Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdir ve başarı dilekleriyle onaylanmıştır" dedi.

    Ataması yapılan 54 il başkanının 34'üne mevcut isimler atanırken, 20 il başkanı ise yeni isimlerden seçildi.

    Aydın'ın açıklamaları şöyle:

    "İYİ Parti Başkanlık Divanımızca 30 Ağustos tarihinde alınan tavsiye kararı üzerine il teşkilatlarımızda başlatılan yeniden yapılandırma çalışmalarında istifa süreci tamamlanmış, atama süreci de tamamlanma aşamasına gelmiştir. Eş zamanlı olarak yürütülen yoğun ve titiz çalışmalar kapsamında 54 il başkanımızın ataması Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdiri ve başarı dilekleriyle onaylanmıştır.

    Planlı, şuurlu ve titiz bir yeniden yapılandırma çalışması yürütülmüş; istişare, görüşme ve değerlendirme süreçleri söz verdiğimiz gibi süratle sonuçlandırılarak, belirlenen il başkanlarımızın atamaları yapılmıştır.

    Aynı şevk ve kararlılıkla yeniden yapılandırma çalışmalarımız 81 ilimizin tamamını kapsayacak şekilde devam edecek, illerin akabinde ilçe teşkilatlarımız da yeniden yapılandırma programına dahil edilecektir. Bu aşamaların yürütüldüğü her il ve ilçede eş zamanlı olarak Mahalle Teşkilatlanması Programı için de harekete geçilecektir.

    Atanan il başkanlarımız da aynı hızla yönetimlerini oluşturacak, böylelikle yerel seçimler öncesinde yenilenmiş, zinde, istekli, arzulu, çalışkan, güçlü ve başarıya endeksli bir teşkilat yapısı inşa edilmiş olacaktır."

    "İSTİFALAR BİR TASFİYE DEĞİL"

    "Genel Merkezimizin tavsiye kararına firesiz uyarak İYİ Parti’de kaos beklentisi üzerinden nemalanmaya çalışan çevrelerin heveslerini kursaklarında bırakan il başkanlarımızın ve yönetimlerinin sergilediği örnek tavır her türlü takdirin üzerindedir. Çeşitli gerekçelerle yeni dönemde görevi devreden il başkanlarımıza ve yönetimlerine şimdiye kadar gösterdikleri fedakârlık, emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni atanan başkanlarımıza ve yönetimlerine de üstün başarılar diliyoruz.

    Yeniden yapılandırma çalışmalarımıza imkân vermek için İstifa eden il başkanlarımızı sanki partimizden istifa etmiş veya bir daha dönmemek üzere yöneticiliği bırakmış gibi “İYİ Parti’de yaprak dökümü” başlıklarıyla sunan yandaş basının maksatlı haber ve yorumları net bir şekilde yalanlanmış, istifa eden il başkanlarımızın yarıdan çoğu yeniden atanmıştır."

    "GENEL MERKEZDEN EN ÜCRA TEŞKİLATLARIMIZA KADAR..."

    "Atanan il başkanlarımız yönetimlerini mümkün olan en geniş şekilde oluşturacak ve böylece istifaların bir tasfiye değil, İYİ Parti ailesini büyütmek ve zenginleştirmek amacıyla yapılan bir yeniden yapılandırma çalışması olduğu çok daha iyi anlaşılacaktır. Dolayısıyla İYİ Parti’de “Yaprak Dökümü” yaşanmıyor, tam tersine yeni fidanlar yeşeriyor.

    Genel merkezden en ücra teşkilatlarımıza kadar yeniden yapılandırma çalışmalarında kırgınlıklara, dargınlıklara ve küskünlüklere fırsat vermeden süreci yürütmek, hepimizin başta gelen görevidir. Bu süreçte gerek kendi istekleri ve gerekse genel merkezimizin takdiri doğrultusunda yeniden atanmayan il başkanlarımız başta olmak üzere, İYİ Parti için emek veren her bir arkadaşımız bizim için önemli ve değerlidir.

    Başkanlık ve yöneticilikten ayrılan veya atanan arkadaşlarımız bu görevleri bir bayrak yarışı gibi görüp, sorumluluk duygusu içinde hareket etmeli; devir-teslim, basın açıklaması ve sosyal medya paylaşımları başta olmak üzere her zaman örnek bir tavır sergilemeli; saygı, sevgi ve nezaketi elden bırakmamalıdır.

    Partimizde başlattığımız yeniden yapılandırma çalışmalarının rekor derecede hızlı ve sorunsuz bir şekilde ilerlemesi, partili arkadaşlarımızın şuurlu ve özverili tavırlarının yanı sıra, milletimizin büyük destek ve teveccühü sayesinde gerçekleşmiştir."

    "YEREL SEÇİMLERİN YÜKSELEN PARTİSİ OLACAK"

    "Kuruluşu, teşkilatlanması ve parlamentoya girmesi gibi yeniden yapılandırma hızıyla da örnek ve öncü olan İYİ Parti, artık statükonun temsilcisi haline iktidar ortağı partiler karşısında, yeni, etkili ve güçlü bir alternatif olarak ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz açısından umut vadetmektedir.

    İYİ Parti, yenilenmiş teşkilatı, iddialı adayları ve zengin kadrosuyla yerel seçimlerin yükselen partisi olacaktır.

    Artık Türkiye’de yazılı ve görsel basın ne yazık ki tekelleşmiştir, tek adam rejimine ve onun iktidarına bağlıdır. Ezilenlerin, mağdur olanların ve haksızlığa uğrayanların demokrasi içinde toplanma merkezi İYİ Parti’dir. İYİ Parti, basındaki tekelleşmeye karşı, meydanlarda, caddelerde, sokaklarda milletimizle buluşacak, konuşacak ve bir araya gelecektir.

    İYİ Parti, Başkanlık Divanı üyeleri, Milletvekilleri, Genel İdare Kurulu Üyeleri, Kurucular Kurulu Üyeleri velhasıl bütün organlarıyla 17 Eylül’den itibaren ülke genelinde başlatacağı yerel seçim kampanyasıyla önümüzdeki döneme damgasını vuracaktır."

    34 İLDE MEVCUT İSİMLER

    İYİ Parti'den yerel seçimler öncesi başlatılan yenilenme sürecinde 54 il başkanının ataması tamamlanırken, diğer atamaların da kısa süre içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

    Ataması yapılan 54 ilin 20'sinde yeni isimler yer aldı. Yeni isimlerin atandığı iller ise şöyle: "Afyon, Ankara, Aydın, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Gümüşhane, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Nevşehir, Sinop, Sivas, Tokat, Uşak ve Zonguldak."

    34 ilde ise mevcut il başkanı ile yola devam edildi. Atamaların ardından il başkanlarının yeni yönetimlerini belirleyeceği ve yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceği mesajı verildi.

     

    ADANA – Göktürk BOYVODAOĞLU    

    ADIYAMAN – Kenan DOĞAN    

    AFYON – Mehmet İNKAYA    

    AĞRI – Cengiz ALPARSLAN    

    AKSARAY – Özhan TÜREMİŞ    

    ANKARA – Yetkin ÖZTÜRK    

    AYDIN – Betül AKÇANEL    

    BALIKESİR – Nedim TUNA    

    BATMAN – Kısmet ÇELİK    

    BAYBURT – Yılmaz KIRICI    

    BİLECİK – Ahmet GÜRSES    

    BİNGÖL – Hasan KIZILBOĞA    

    BİTLİS – Ziya YOLDAŞ    

    BOLU – Ahmet ÖRNEKBAŞ    

    BURDUR – Faruk ERKAN    

    BURSA – Yahya BAHADIR    

    ÇANAKKALE – Selahattin YILDIZLAR    

    ÇORUM – Bekir ÖZSAÇMACI    

    DENİZLİ – Hasan AKGÜN    

    DİYARBAKIR – Vejdin ENSARİOĞLU    

    DÜZCE – Yunus Özay ER    

    EDİRNE – Ekrem DEMİR    

    ERZİNCAN – Ümit ÖZKER    

    ERZURUM – İbrahim DUMLU    

    ESKİŞEHİR – Ramis TUNCA    

    GAZİANTEP – Mehmet Serkan KARAKUŞ    

    GİRESUN – İbrahim ÖNAL    

    GÜMÜŞHANE – Ali ATEŞ    

    HAKKARİ – Gazi TATLI    

    HATAY – Ali SEÇER    

    IĞDIR – Fuat ATA    

    KAHRAMANMARAŞ – Ahmet ÇABUKEL    

    KARAMAN – Zühtü Bahadır BAYRAÇ    

    KARS – Yüksel AKBABA    

    KAYSERİ – Süleyman BOZKURT    

    KIRIKKALE – Bülent Şükrü ALTINIŞIK    

    KIRŞEHİR – Müfit GÖÇEN    

    MARDİN – Süleyman AKAR    

    MERSİN – Servet KOCA    

    MUĞLA – İncilay Gezgin ŞEKERDAĞ    

    MUŞ – Ramazan AŞIK    

    NEVŞEHİR – Tuncay KARATAŞ    

    NİĞDE – Hakan TERECİ    

    SAKARYA – Selçuk KILIÇASLAN    

    SİİRT – Osman AYDAR    

    SİNOP – Hasan ASLAN    

    SİVAS – Volkan KARASU   

    TOKAT – Ömer SAĞOL   

    TRABZON – Azmi KUVVETLİ    

    TUNCELİ – Mehmet DEMİRBAŞ

    UŞAK – Naci YILDIRIM   

    VAN – Selim ÖZGÖKÇE   

    YOZGAT – Metin ÖZIŞIK 

    ZONGULDAK – Yavuz ERKMEN

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.