|   | 
  • İyi Parti’den Kar360’a Ziyaret


    İyi Parti’den Kar360’a Ziyaret

    İyi Parti Kayseri İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Kar360’a nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

    Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi ve İyi Parti Grup Başkanı Kazım Yücel ve Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Osman Türk ile birlikte Kar360’ı ziyaret eden İyi Parti İl Başkanı Bozkurt, Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Sürmen ile bir süre görüştü.

    Karşılıklı görüş alış verişi şeklinde geçen ziyarette 31 Mart Yerel Seçimleri ve Kayseri gündemine dair konular değerlendirildi.

    Belediye meclislerindeki arkadaşlarıyla birlikte etkin ve yapıcı bir muhalefet ortaya koyacaklarını belirten İl Başkanı Bozkurt, yerel basın temsilcileriyle de sık sık bir araya gelerek şehrin sorunlarını gündeme getireceklerini ifade etti.

    Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Kazım Yücel de Kocasinan bölgesinin gelişime açık bir ilçe olduğunu ve burada yapılacak yatırımların takipçisi olacaklarını söyledi.

    Kar360 Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Sürmen de yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin gelişimi noktasında yapılacak her türlü çalışmaya katkı sağlamaya hazır olduklarını kaydetti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.