|   | 
  • KADİR HAS'TA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR


    KADİR HAS'TA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
    PTT Birinci Lig'de liderlik koltuğunda oturan Kayserispor'da bu başarının altındaki en önemli nedenlerden birisi iç saha maçlarında alınan sonuçlar.

      PTT Birinci Lig'de liderlik koltuğunda oturan Kayserispor'da bu başarının altındaki en önemli nedenlerden birisi iç saha maçlarında alınan sonuçlar. Sarı-Kırmızılı takım, Kadir Has Stadı'nda oynadığı son 6 lig maçında puan kaybetmezken, en son ligin 4. haftasında ağırladığı Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak puan kaybı yaşamıştı. 
    PTT Birinci Lig'de şampiyonluk adayı olan Kayserispor, geride kalan 15 hafta sonunda 31 puan ile lider durumda bulunuyor. Sarı-Kırmızılı takım 15 hafta sonunda topladığı 31 puanın 18'ini ise kendi sahasında oynadığı son 6 lig maçında topladı. Kayserispor, Kadir Has Stadı'nda oynadığı son 6 maçın tamamınıda kazanarak bu konudaki gücünü göstermiş oldu. Bu seride rakip filelere tam 17 gol gönderen Sarı-Kırmızılılar, kendi kalesinde ise sadece 4 gol gördü. En son ligin 4. haftasında Kadir Has Stadı'nda oynadığı Samsunspor maçından 1-1 eşitlikle ayrılarak puan kaybı yapan Sarı-Kırmızılı takım ardından bu sahada oynadığı 6 maçıda alibiyet ile tamamladı. Kayserispor, sırası ile 6. haftada Bucaspor'u 5-1, 8. haftada Denizlispor'u 3-0, 10. haftada Albimo Alanyaspor'u 2-0, 12. haftada Osmanlıspor'u 3-1, 13. haftada Adanaspor'u 3-1 ve son olarakta 15. haftada Elazığspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.