|   | 
  • Kaldırımda erkek cesedi bulundu


    Kaldırımda erkek cesedi bulundu
    Konya’da kimliği belirlenemeyen bir şahıs kaldırım üzerinde ölü bulundu.

    Olay, saat 17.15 sıralarında merkez Karatay ilçesi İstiklal Mahallesi Bezmi Alem Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde bir kişinin hareketsiz olarak yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri incelemelerin ardından henüz ismi öğrenilemeyen 30 yaş aralığındaki şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri hayatını kaybeden şahsın etrafına çadır çekerek şahıs üzerinde incelemelerde bulundu. Öte yandan hayatını kaybeden şahsın yanında bulunan şırınga ve iğne dikkat çekti. Şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. 
    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.