|   | 
  • Kaldırımdaki yayaya çarpıp ölümüne sebep olan sürücü tutuklandı


    Kaldırımdaki yayaya çarpıp ölümüne sebep olan  sürücü tutuklandı

     Kayseri’de direksiyon hakimiyetini kaybedip önce park halindeki araca, sonra kaldırımda yayaya çarparak 1 kişinin ölümüne sebep olan 19 yaşındaki otomobil sürücüsü tutuklandı. 
    Kocasinan ilçesi Sümer Mahallesi Erkilet Bulvarı'nda iki hafta önce meydana gelen kazada 19 yaşındaki Yasin A. sevk ve idaresindeki 38 ABB 614 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarında bulunan 38 LY 359 plakalı araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kaldırıma çıkan 38 ABB 614 plakalı otomobil, kaldırımda yaya olarak yürüyen 19 yaşındaki Hüseyin Ö.’ye çarptı.
    Gözaltına alınan otomobil sürücüsü 19 yaşındaki Yasin A. çıkarıldığı mahkemece ‘taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan tutuklandı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.