|   | 
  • Kan Bağışı Otobüsü Kayseri Turuna Devam Ediyor


    Kan Bağışı Otobüsü Kayseri Turuna Devam Ediyor
    Kızılay Bünyan Şube başkanlığı tarafından 3 ayda bir yapılan kan bağışı etkinlikleri için Kızılay Kayseri kan merkezi kan toplama otobüsü Bünyan?a geldi.Bünyan Kızılay Şube başkanlığı tarafından 3 ayda bir yapılan kan bağışı...

    Kızılay Bünyan Şube başkanlığı tarafından 3 ayda bir yapılan kan bağışı etkinlikleri için Kızılay Kayseri kan merkezi kan toplama otobüsü Bünyan?a geldi.

    Bünyan Kızılay Şube başkanlığı tarafından 3 ayda bir yapılan kan bağışı etkinlikleri çerçevesinde Bünyan?a gelen kan toplama otobüsün de, bugün sabahtan itibaren vatandaşlar kan vermeye başladı.

    Kan bağışına gösterilen ilgiden dolayı bir açıklama yapan Kızılay Bünyan Şube Başkanı Erdal Başkurt ?Kan toplama aracımız her üç ayda bir rutin olarak gelmektedir. Nüfus ortalamasında Develi ve Yahyalı ön plana çıkarken 250 - 300 ünite verilen kan ile de Bünyan halkı duyarlılığını gösterdi. Ben Kızılay Kan merkezi çalışanları arkadaşlarıma ve Bünyan halkına çok teşekkür ediyorum kan bağışı aracımız üç gün boyunca Bünyan?da tüm halkımızı bekliyorum? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.