|   | 
  • “Kapadokya Nevşehir’den İbaret Değil”


    “Kapadokya Nevşehir’den İbaret Değil”
    Avanos Belediye Başkanı, Nevşehir Belediye Başkanı’na karşı çıktı

    Avanos Belediyesi, İstanbul’da iptal edilen seçimler sonrası Ekrem İmamoğlu’na destek tweeti atan sanatçılara ambargo uygulayacağını açıklayan Nevşehir Belediyesi’ne tepkisini, ‘Kapadokya, Nevşehir’den ibaret değil, kapımız her zaman açık’ mesajı ile gösterdi.

    Sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda İmamoğlu’na destek çıkan sanatçılara ambargo uygulayacağını ifade eden ve ‘Şehrimizde tarafımızdan düzenlenecek olan en ufak dahi olsa bir programda sahne alamayacaklar’ diyen Nevşehir Belediye Başkanı Rasım Arı’ya karşılık Avanos Belediye Başkanı Alper İbaş da twitter’dan “Tüm sanatçılarımıza Avanos’un meydanları ve sahneleri açık. Kapadokya Nevşehir’den ibaret değildir” şeklinde cevap verdi.

    Bu iki belediye başkanının twitter’daki atışması bir hayli üst sıralarda yer buldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.