|   | 
  • Kapatılan Melikşah Üniversitesi’nin rektörü tahliye oldu


    Kapatılan Melikşah Üniversitesi’nin rektörü tahliye oldu

    Kayseri’de 15 Temmuz sonrası FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Melikşah Üniversitesi’nin rektörü, akademisyenleri ve personelinin bulunduğu 4’ü tutuklu 21 sanığın yargılandığı davada eski rektör ile birlikte 3 sanık tahliye oldu. 
    Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanıklar eski rektör Mahmut D.M., E.E., V.D., Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’nden O.G. ve tutuksuz sanıklar A.U., B.V., D.B., H.G., A.H., H.E., M.Y., M.M.Ö., H.K., M.Y., N.V., S.B., U.H. N.K., Y.C. ve N.U. duruşma salonunda hazır bulundu.
    Cumhuriyet Savcısı verdiği mütalaasında tutuksuz 3 sanığın beraatına, rektörün de aralarında olduğu diğer sanıkların ise ‘silahlı terör örgütü üyesi olma’ suçundan cezalandırılmasını talep etti.
    7 Mart 2017’de ilk celsesi görülen duruşma, dördüncü celsede sanık avukatlarının mütalaaya cevap vermek için süre istemesi üzerine Mart ayına ertelenirken, mahkeme heyeti tutuklu sanıklar eski rektör Mahmut D.M., E.E. ve V.D.’nin tahliyesine karar verdi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.