|   | 
  • Kapatılmayan Çukur, Tehlike Arzediyor


    Kapatılmayan Çukur, Tehlike Arzediyor

    Melikgazi Mahallesi’nde yapılan altyapı çalışmaları sonrası tam olarak kapatılmayan çukurlar tehlike arzediyor.

    Mahallenin diğe Melikgazi Mahallesi’nde yapılan altyapı çalışmaları sonrası tam olarak kapatılmayan çukurlar tehlike arzediyor. r cadde ve sokaklarıyla birlikte Olgunlar Caddesi Akçıra Sokak’ta yapılan altyapı çalışmaları sonucunda meydana gelen göçük, hem araçlar hem de o sokakta bulunan Mustafa Yazar İlkokulu öğrencileri için tehlike arzediyor.

    Hem okul servisleri ve diğer araçlar için hem de yaya gidip gelen öğrenciler için kazaya davetiye çıkartan bu göçük için önlem alınmayışı ve bu şekilde bekliyor olması velilerde ve bölge sakinlerinde de tedirginlik oluşturuyor.

    Araçların zaman zaman bu göçüğe düştüğünü ifade eden bölge sakinleri, yetkililere seslenerek bir an önce çözüm bulunması çağrısında bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.