|   | 
  • Kar Reklam Ajansı 10. Yılını Kutluyor


    Kar Reklam Ajansı 10. Yılını Kutluyor

    Kayseri’de medya satınalma, planlama, internet haberciliği ve medya takibi   gibi alanlarda başarılı hizmetler sunan Kar Reklam Ajansı , 10. yılını kutluyor.  Emin adımlarla büyümeye devam eden ajans, ‘ önce güven’ ilkesi ile  yeni hedeflerini belirledi. Kar Reklam Ajansı Başkanı Sabahattin Sürmen , “Yerel ve ulusal çapta verdiğimiz hizmetlerle alanında marka haline gelen firmamızda büyüme hedeflerimizi de kuruluşumuzdan bu yana benimsediğimiz önce güven temelinde belirledik” dedi.

     

    Kuruluşlarından bu yana  standart hizmetlerin yerine çözüm odaklı ,ihtiyaçlara cevap verebilen bir yapıyı benimsediklerini ve çözüm ortaklarına önemli katkıları da bu bakış açısı sayesinde yaptıklarını ifade eden Sürmen ,  sektörde hatırı sayılır bir yer edindiklerini söyledi. Faaliyet gösterdikleri alanda   Kayseri’de ilk sıralarda olmayı amaçladıklarını ifade eden Sürmen , “Kuruluşumuzda kentte reklam ajansı mantığına yeni bir boyut kazandıran ve müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutan bir firma tasarlamıştık. Bu doğrultuda alanımızda uzmanlaşarak  verdiğimiz hizmetlerle alanında başarılı bir ajans haline geldik. ‘Güven Her şey’ sloganıyla yola çıktık . Sektördeki 22 yıllık birikimimizle  müşterilerimize daima en iyi hizmeti vermeye özen gösterdik. Zaman içerisinde  alanımızda ön plana çıktık . Önemli markalarla çözüm ortaklığı yapıyoruz.  Çalıştığımız firmaları kendimize yakın görüp büyük düşünüyoruz. Biz; yüksek hedefleri birlikte koyalım, engelleri birlikte aşalım ve birlikte büyüyelim düşüncesiyle hareket ediyoruz.  Verdiğimiz hizmetle çalıştığımız firmaların gelişimine katkıda bulunduğumuza inanıyoruz” diye konuştu.

     

    Profesyonel bir ekiple çalıştıklarını, kalite ve müşteri memnuniyetinden taviz vermediklerini  vurgulayan  Sabahattin Sürmen,  “2010 yılında başlayan bu serüvenimizde medya planlama ve satın almanın yanı sıra, birçok televizyon, gazete, dergi ve internet sitesinin Kayseri yetkili ajanslığını yapıyoruz. Ayrıca 2012 yılından bu yana kar360.com haber sitesi olarak yerel, bölgesel ve ulusal haberler yayını sağlıyoruz. 2014 yılından beri ise ‘kayseriilkhaber.com’ haber sitemizde Kayseri’nin yerel haberlerini anlık, hızlı ve doğru bir şekilde okuyucularımıza ulaştırıyoruz. 2019 yılında da ‘Kar Promosyon’ adı altında promosyon çalışmalarımızı yürütmeye başladık. Bu şekilde her geçen gün daha da büyüyerek hizmet vermeye devam ediyoruz.Her ne iş yapıyorsak ,en iyisini yapabilmek ve bize güvenenleri hayal kırıklığına uğratmamak için çaba gösteriyoruz. Şu ana kadar ekip olarak bunu başardık ve bundan sonrada başarmaya devam edeceğiz” dedi




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.