|   | 
  • Kar Reklam Ajansı, Kayseri’de ‘Güven’in adresi oldu


    Kar Reklam Ajansı, Kayseri’de ‘Güven’in adresi oldu
    Gazete, açık hava, dijital medya, ulusal televizyon mecralarında medya planlama ve satın alma hizmeti veren Kar Reklam Ajansı, Kayseri’de fark yaratmaya devam ediyor. Çalışmalarıyla Kayseri’deki reklam ajansı mantığına yeni bir boyut kazandırdıklarını söyleyen Kar Reklam Ajansı Başkanı Sabahattin Sürmen, Sahip olduğumuz 20 yıllık sektör bilgi birikimiyle müşterilerimiz için daima en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki; bizimle çalışan firmalar işinde en iyi olan Kayseri’nin ve bölgenin önde gelen markalarıdır” diyor.

    Kentte reklam ajansı mantığına yeni bir boyut kazandıran ve müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutan Kar Reklam Ajansı Başkanı Sabahattin Sürmen, 1 Mart 2010 tarihinde ’Güven Her şey’ sloganıyla yola çıktıklarını ve şu anda sektörde hatırı sayılır bir yer edindiklerini söyledi.

     

    MEDYA PLANLAMA VE SATIN ALMA HİZMETİ VERİYORUZ

     

    Profesyonel bir ekiple çalıştıklarını, kalite ve müşteri memnuniyetinden taviz vermediklerini ifade eden  Sabahattin Sürmen; gazete, açık hava, dijital medya, ulusal televizyon mecralarında medya planlama ve satın alma hizmeti verdiklerini belirtti.   Sürmen  “Sahip olduğumuz  20 yıllık sektör bilgi birikimiyle müşterilerimiz için daima en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki bizimle çalışan firmalar işinde en iyi olan Kayseri’nin ve bölgenin önde gelen markalarıdır. Çalıştığımız firmaları kendimize yakın görüp büyük düşünmemiz de bundandır. Biz; yüksek hedefleri birlikte koyalım, engelleri birlikte aşalım ve birlikte büyüyelim düşüncesiyle hareket ediyoruz. Kayseri’nin ve bölgenin önde gelen büyük ve referans olacak firmalarıyla çalışıyor olmamız da bunun bir göstergesidir. Onların geliştirdiği projeleri, yaptıkları yenilikçi çalışmaları kamuoyuna duyurmalarına yardımcı oluyoruz. Verdiğimiz hizmetle çalıştığımız firmaların gelişimine katkıda bulunduğumuza inanıyoruz” diye konuşuyor.

     

    KAYSERİ’NİN HATIRI SAYILIR AJANSLARINDAN BİRİ HALİNE GELDİK

     

    Sürmen; medya planlama ve satın almanın yanı sıra, sektörde sağlamış oldukları güvenle birçok televizyon, gazete, dergi ve internet sitesinin Kayseri yetkili ajanslığını aldıklarını ifade etti. Kısa zamanda Kayseri’nin hatırı sayılır ajanslarından biri haline geldiklerini ve bunu da müşterilerinin duyduğu güvene borçlu olduklarını belirtti.

     

    Sabahattin Sürmen, ayrıca kar360.com haber sitesi olarak yerel, bölgesel ve ulusal haberlerin yayımlandığı,  kayseriilkhaber.com haber sitesi olarak Kayseri’nin yerel haberlerini anlık, hızlı ve doğru bir şekilde okuyucularına ulaştırdıkları iki haber sitesiyle de Kayseri’nin ve bölgenin nabzını yakında takip ettiklerinin belirtti.

     

    Sürmen, her ne iş yapıyorsak en iyisini yapabilmek ve bize güvenenleri hayal kırıklığına uğratmamak için çaba gösteriyoruz. Şu ana kadar ekip olarak bunu başardık ve bundan sonrada başarmaya devam edeceğiz” dedi.

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.