|   | 
  • Kar Temizleme Ve Tuzlama Araçları Vardiyalı Ekipler 24 Saat Göreve Haz


    Kar Temizleme Ve Tuzlama Araçları Vardiyalı Ekipler 24 Saat Göreve Haz
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinde kış aylarının sert ve uzun geçtiğini ancak belediye olarak ulaşımın etkin, güvenli ve seri olması için her türlü tedbirlerin alındığını söyledi.Yaz aylarında yoğun alt...

    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinde kış aylarının sert ve uzun geçtiğini ancak belediye olarak ulaşımın etkin, güvenli ve seri olması için her türlü tedbirlerin alındığını söyledi.

    Yaz aylarında yoğun alt yapı ve yol çalışmalarında kullanılan kepçe, greyder ve kamyon gibi makinelerin kış aylarında da aynı yoğunlukta ve etkinlikte hizmet verdiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ? İş makineleri yaz aylarındaki yoğun çalışmayı kış aylarında da tekrarlamaktadır. Çünkü kar ile mücadele ekibinde yer alan araçlar uzun ve sert geçen kış aylarında ulaşımı her zaman açık ve seri tutmak için planlı bir şekilde çalışmaktadır" dedi.

    Kış aylarında yollardaki karların temizlenmesi için 15 tuz serpme aracı, 13 kar kürümeli araç, 10 greyder, 15 kamyon, 13 kepçe den oluşan iş makinelerin hazır olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükıklıç, özelikle okul yolları, sağlık merkezleri ile ana ulaşım yollarının açık ve seri olması için planlama yapıldığını kaydetti.

    Başkan Memduh Büyükkılıç, yolarlıdaki buzlanmayı önlemek amacı ile 3000 ton kar tuzu stoku yapıldığını ve 140 personelin vardiyalı olarak çalışacağını sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.