|   | 
  • Karagümrük ligin zirvesinde


    Karagümrük ligin zirvesinde
    Fatih Karagümrük, Başakşehir’i 2-0 mağlup ederek ligin ilk üç haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak puanını 7’ye yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

    Süper Lig’in 3. haftasında Fatih Karagümrük, Başakşehir’i Roco ve Sabo’nun golleriyle 2-0 mağlup etti. 36 yıl sonra çıktığı ligin ilk üç haftasında yenilgi yüzü görmeyen ve 2 galibiyet, 1 beraberlik elde eden İstanbul temsilcisi, puanını 7’ye yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Karagümrük, üç maçta rakip ağlara 7 fol bırakırken, ağlarında ise sadece iki gol gördü.

    Başakşehir galibiyeti ve golü unuttu

     

    Süper Lig’in 3. haftasında Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilen Başakşehir, yeni sezonda henüz galibiyetle tanışamadı. Turuncu-lacivertlilerin bu süreçte golü de bulunmuyor.
    Süper Lig’in 3. haftasında Medipol Başakşehir, Fatih Karagümrük’e 2-0 mağlup oldu. Turuncu-lacivertliler, geçtiğimiz sezon da baz alındığında bu sonuçla ligde üst üste 4. mağlubiyetini almış oldu. Başakşehir, 2019-2020 sezonunun son maçında deplasmanda Kasımpaşa’ya 3-2 yenilmişti. İstanbul temsilcisi, yeni sezonda ise henüz üç puan sevinci yaşayamadı. Ligin ilk haftasında Gaziantep'te Hatayspor'a 2-0'lık skorla kaybeden Başakşehir, sonraki maçta da evinde Galatasaray'a yine aynı skorla mağlup oldu.
    Ayrıca Okan Buruk’un takımı, üç haftasını geride bıraktığı 2020-2021 sezonunda gol atma başarısı da gösteremedi.
    M.Başakşehir, salgın nedeniyle UEFA organizasyonlarına verilen aranın ardından oynadığı Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş müsabakasında Copenhag’a dış sahada 3-0 kaybetmişti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.