|   | 
  • Karaoğlu’nun Sosyal-Kültürel Projeleri Dikkat Çekiyor


    Karaoğlu’nun Sosyal-Kültürel Projeleri Dikkat Çekiyor

    Millet İttifakı Melikgazi Belediyesi Başkan Adayı Sema Karaoğlu, gerçekleştirecekleri sosyal ve kültürel projelerle ilçeyi daha yaşanabilir hale getireceklerini söyledi.

    Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda özellikle sosyal-kültürel ve toplumsal projelere dair beyanlarda bulunan Karaoğlu, gerçekleştirecekleri yatırımlarla Melikgazi ve Kayseri’nin Türkiye’ye örnek olacağına dikkat çekerek, “Engellilerin önündeki engeller kalkacak. Gençlere istihdam sağlanacak, amatör spora önem verilecek. Hanımeli pazarları kurularak kadın gelişimcilerin önü açılacak. Ayrıca Melikgazi’deki tüm semt pazarları kapalı hale getirilecek. Küçük esnaf desteklenecek. Yaşlılar için ‘İkinci Bahar’ evleri kurulacak buralarda hoşça vakit geçirmeleri sağlanacak. İlçemizdeki her mahallede ana okulu ve kreş olacak. Yine her mahallemizde ücretsiz internetin de olduğu kütüphaneler yapılacak” dedi.

    Camii Kebir etrafında yapılacak çevre düzenlemesi ile de bambaşka bir görünüm ortaya koyacaklarına vurgu yapan Karaoğlu, Camii Kebir etrafının Sultan Ahmet Meydanı gibi olacağını sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.