|   | 
  • Karayel?den 12 Eylül Mesajı: ?Kahrolsun Zalimler?


    Karayel?den 12 Eylül Mesajı: ?Kahrolsun Zalimler?
    AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Darbe Araştırmaları Alt Komisyon Başkanı Yaşar Karayel, 12 Eylül Askeri Darbesi'nin yıl dönümünde sosyal paylaşım sitesi Facebook?ta yazdığı mesajında, ?12 Eylül meşru bir iktidarın başbakanının ve Türk siyasetinin idam edildiği günün adıdır. Kahrolsun zalimler? ifadesini kullandı.

     Karayel, 12 Eylül 1980 Darbesi'nin yıl dönümünde sosyal paylaşım sitesi Facebook?taki hesabında paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:
    ?12 Eylül 1980 tarihi; asker, sermaye, basın ve bazı siyasetçilerin iş birliği ile demokrasi ve insan haklarının ayaklar altına alındığı, tanklar tarafından ezildiği, hazinenin yağmalandığı, 650 bin kişinin sorgudan geçirildiği, onlarca gencin idam edildiği, darbeci düşünceye karşı olan aydınların sürgün edildiği, milletin oyuyla iktidara gelmiş meşru bir iktidarın başbakanının ve Türk siyasetinin idam edildiği günün adıdır. Kahrolsun zalimler. Yaşasın demokrasi, yaşasın insan hakları, yaşasın özgürlük.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.