|   | 
  • Karı Koca bir gün arayla hayatını kaybetti


    Karı Koca bir gün arayla hayatını kaybetti
    Sakarya'da korona virüs tedavisi gören İsmail Çakmak ve eşi birgün  arayla hayatını kaybetti. Acı haberi alan yakınları yasa boğuldu.

    Sakarya'nın Hendek ilçesinin Hacıkışla köyünde yaşayan İsmail Çakmak ve eşi Fatma Çakmak korona virüse yakalandı. Tedavi amaçlı hastaneye kaldırılan ve bir süre hastanede tedavi gören ve kurtarılamayan çift bir gün arayla vefat etti. Fatma Çakmak'ın iki kız kardeşininde geçen hafta koronadan vefat ettiği bildirildi. Vefat eden İsmail Çakmak'ın amcaoğlu Ahmet Çakmak ise yaptığı açıklamada ''Bu hastalığı basite almamalı çok dikkatli olmalıyız her türlü tedbiri almalıyız, acımız büyük iki günde abimi ve yengemi kaybettim bu acının tarifi yok herkes çok dikkatli olsun'' dedi.

    Dün köy merkez camiinde kılınan cenaze namazından sonra köyün merkez mezarlığında defnedilen İsmail Çakmak için bugünde eşi Fatma Çakmak için cenaze töreni düzenlendi.Fatma Çakmak'ın naaşı  kılınan cenaze namazından sonra eşinin yanına defnedildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.