|   | 
  • Kaski'de İhale


    Kaski'de İhale
    KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından, laboratuvar malzemeleri alım ihalesinin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.


    Söz konusu ihalenin, yönetim kurulu toplantı salonunda yapıldığını ve KASKİ?nin web sitesinden (www.kaski.gov.tr) canlı olarak yayınlandığını belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanı ve üyeleri ile katılımcılar huzurunda yapılan ihale ile ilgili olarak, ?Laboratuvar malzemeleri alım ihalesine 1 firma katıldı. Mine Serap Yaşar 1.kısım 5 kalem laboratuvar cihazları alımına 29.380,00 lira, 2. kısım 71 kalem mikrobiyoloji malzemeleri alımına 133.920,00 lira, 3.kısım 144 kalem kimyasal malzeme alımına ise 96.028,00 lira teklif verdi? ifadelerini kullandı.
    Batukan ayrıca, ihale sonucunun komisyon üyelerinin yapacağı değerlendirme sonrasında belirleneceğini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.