|   | 
  • Kayıp Aranıyor


    Kayıp Aranıyor
    Kayseri?de yaşayan 69 yaşındaki Alzheimer hastası Hatun Fidan?dan 5 gündür haber alınamıyor.

     Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Bölümü'ne muayene olmaya giden 69 yaşındaki Alzheimer hastası Hatun Fidan?dan bir haftadır haber alınamıyor.
    Alzheimer hastası annesinin yalnız yaşadığını belirten Ali Fidan, polis ekiplerine haber verilmesine rağmen henüz sonuç çıkmadığını belirterek, ?Perşembe gününden beri annemden haber alamıyoruz. Kendisi 69 yaşında ve Alzheimer hastası. En son Perşembe günü saat 13.30?da Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görülmüş. Kendisinden haber alınamıyor, bu konuda çok endişeliyiz. Hayatından endişe duyuyoruz. Gereken bilgiler Emniyet Müdürlüğü ile paylaşıldı. Belli yerlere el ilanları astık. Bu konuda halkımızdan yardım bekliyoruz? dedi.
    Anneleri Hatun Fidan?ın hayatından endişe ettiklerini dile getiren Ali Fidan ve Sakine Taştan, görenlerin 0546 719 78 98 - 0352 233 90 99 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.