|   | 
  • KAYMOS'un Yeni Başkanı Yakup Deveci Oldu


    KAYMOS'un Yeni Başkanı Yakup Deveci Oldu
    Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği'nin yapılan olağanüstü genel kuruluna tek liste ile giren Yakup Deveci'nin listesi yönetime seçildi.

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi konferans salonunda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul, açılış ve yoklamanın ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

     

    Olağanüstü genel kurulda konuşan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, “KAYMOS, Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde mobilya sektörünün önemli bir sivil toplum kuruluşudur. KAYMOS’un kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. STK’lar ülkemizin geleceğinde vazgeçilmez unsurlardır. STK’lara hepimizin sahip çıkması gerekmektedir" dedi. Nursaçan, "1980 yılından itibaren Kayseri’deki mobilya sektörünün değişimine şahit olan kardeşinizim. Artık tasarım konusunda değişim ve dönüşüm konusunda ciddi manada değişim oluyor. 2015 yılı Mayıs ayında 13. Olğanüstü Genel Kurul yapıldı. Yönetime geldiğimiz gün devletin emrinde milletimizin hizmetinde oluruz demiştik. OSB’yi sahiplenmeye değil, OSB’nin sahiplerine hizmet etmeye geliyoruz demiştik. Bu sözümüzde de durduğumuzu söylemek istiyorum" diye konuştu.

     

    Eski yönetimin ibra edilmesinden sonra yönetim kurulu seçimine geçildi. Yapılan oylamaya tek liste ile giren Yakup Deveci'nin listesi göreve getirildi. Oylama sonrasında konuşan KAYMOS'un yeni başkanı Yakup Deveci, "Kayseri, ticaretinde devlet kaynaklarını kullanmayan, öz sermayesi ile mücadele veren örnek bir şehrimizdir. Dünyada kabul gören şirketler ve markalara sahiptir. Mobilya üretim üssü olan şehrimiz marka olma konusunda sıkıntıları söz konusu. Ürünlerimizi yurt içinde ve yurt dışında sergileyebilmek için fuarlara ihtiyacımız vardır.

     

    Sanayici ve meslektaşlarımızın sorunlarının takipçileri olacağız, Sanayi Odası, Ticaret Odası ve OSB gibi kurumlarla birlikte çalışacağız" diye konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.