|   | 
  • KAYMOS’dan KAYSO’ya Ziyaret


    KAYMOS’dan KAYSO’ya Ziyaret

    Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’yi makamında ziyaret etti. 
    KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, ziyaretlerinden dolayı KAYMOS Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Yakup Bey’le sektör hakkında genel bir değerlendirme yaptık. KAYMOS’un başarılı çalışmalarını takdirle izliyor. Üyelerimizin ve sanayicilerimizin menfaatleri doğrultusunda tüm kurum ve kuruluşlarımızla her türlü ortak çalışmayı yapmaya hazırız. Sektöre verdikleri katkıdan dolayı Yakup Bey’e ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.
    Ziyaretle ilgili bilgi veren KAYMOS Başkanı Yakup Deveci ise, “Sayın Başkanımızla mobilya ile ilgili güncel konularda fikir alış verişinde bulunduk. Ayrıca derneğimizin çalışmaları hakkında kendisine bilgiler verdik” şeklinde konuştu.
    Bu sene İstanbul Mobilya Fuarı’na Kayseri olarak ciddi bir çıkarma yapacaklarını vurgulayan Deveci, “Biliyorsunuz 23-28 Ocak tarihlerinde İMOB Mobilya Fuarı var. Bu fuara KAYSO Başkanımızı da davet ettik. Bu sene İMOB’a Kayseri olarak ciddi bir çıkarma yapacağız. Şehrimizden toplamda 66 firma katılacak. Fuarın Kayserili firmalarımız adına bereketli geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.



    Etiketler kaymos kayso

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.