|   | 
  • Kayser Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur:


    Kayser Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur:
    Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, yaptığı yazılı açıklamada, "Biz Erciyesspor taraftarları olarak teknik direktörümüze son derece güveniyoruz" dedi.Yazılı bir açıklama yapan Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği...

    Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, yaptığı yazılı açıklamada, "Biz Erciyesspor taraftarları olarak teknik direktörümüze son derece güveniyoruz" dedi.

    Yazılı bir açıklama yapan Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, "Erciyesspor yeni sezon hazırlıklarına başlamakla bizi yeni bir heyecana doğru sürüklemeye başlamıştır. Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz nezaretinde yapılacak çalışmaların olumlu geçmesini bekliyoruz. Biz Erciyesspor taraftarları olarak teknik direktörümüze son derece güveniyoruz. Geçmişte içinde ukde kalanları gerçekleştireceğine olan inancımız tamdır. Yeni sezonun Erciyesspor camiası için hayırlı olmasını dileriz" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.